28-09-15

Stempelkaart sets

Samen met Wivine van Durf te Stempelen bedacht ik een super leuk nieuw product! Stempelkaart setjes, bestaande uit een stempelkaart, met stempel en stempelkussen. Plus een leuke extra kaart (verschilt per doosje). Dat allemaal verpakt in een leuk doosje waardoor ze ook perfect zijn om kado te doen.

VERJAARDAG AFTEL STEMPELKAART SET
Kan je kleintje bijna niet wachten tot het hun verjaardag is? Met deze aftelkalender stempelkaart kunnen jullie alvast beginnen met aftellen! Stempel een maand lang, elke dag een lieve kado stempel op de cirkeltjes en zie de verjaardag steeds dichterbij komen. En voor de straks jarige job zit er ook een leuke verjaardagskaart bij die je aan hem/haar kunt geven op de dag zelf!

PRINSES BELONING STEMPELKAART SET
Lieve prinsessen stempelkaart die op een leuke manier goed gedrag van je kind motiveren! Spreek samen af wanneer zij mag stempelen en wat de beloning is als de kaart vol is. In de set zit ook een leuke kleurplaat-kaart die verzonden kan worden!


IN DE RUIMTE BELONING STEMPELKAART SET
Stoere in de ruimte stempelkaart die op een leuke manier goed gedrag van je kind motiveren! Spreek samen af wanneer hij/zij mag stempelen en wat de beloning is als de kaart vol is. In de set zit ook een leuke kleurplaat-kaart die verzonden kan worden!


ZINDELIJKHEIDSTRAINING BELONING STEMPELKAART SET
Lieve stempelkaart om de zindelijkheidstraining leuker te maken! Iedere keer als je kleine op het potje is geweest, kan hij/zij een luier weg-stempelen, want die is niet nodig! In de set zit ook een kaartje dat de ouder aan het kind kan geven zodra luiers overbodig zijn geworden.


SLAPEN BELONING STEMPELKAART SET
Lieve stempelkaart om de oefenen met in bed blijven slapen leuker te maken! Iedere keer als je kleine de hele nacht in bed is gebleven, mag hij/zij een lief maantje op de kaart stempelen! In de set zit ook een 'slaap lekker' kaartje om in de kamer op te hangen als motivatie.


TROUW BINGO VOOR KINDEREN STEMPELKAART SET
Gaan jullie trouwen? Of gaan jullie met de hele familie naar een bruiloft? Deze stempelkaart is leuk om mee te nemen om de kinderen bezig te houden. Op de kaart staan veel voorkomende dingen die ze zullen zien op de bruiloft. Jullie kunnen ook samen een beloning afspreken als ze de kaart vol hebben gestempeld. In de set zit ook een bloemen kleurplaat-kaart waar ze voor het koppel een wens kunnen schrijven.


Natuurlijk ontworpen we ook wat voor grote mensen!

TROUWEN AFTEL STEMPELKAART SET
Kan je bijna niet wachten tot je gaat trouwen? Met deze aftelkalender stempelkaart kunnen jullie alvast beginnen met aftellen! Stempel een maand lang, elke dag een lief hartje stempel in de vakjes en zie de bruiloft steeds dichterbij komen. Ook zit er een leuke kaart bij waarmee je op de dag zelf een selfie kunt maken. Deze set is niet alleen voor als je zelf gaat trouwen, maar ook een leuk kadootje voor een vriendin!


BABYSHOWER STEMPELKAART SET
Op zoek naar een leuke activiteit voor de babyshower? Wat dacht je van een raad-spelletje of het een jongen of meisje gaat worden! Met deze stempelkaart kunnen alle gasten hun stem achterlaten en heeft de toekomstige moeder een lief kaartje om in het babyboek te plakken. Er zit ook een leuke kaart bij waarmee het gezin een selfie kan maken om 'de uitslag' te laten weten.


Misschien is het nog een beetje vroeg, maar handig om alvast in huis te hebben!

SINTERKLAAS AFTEL STEMPELKAART SET
Kan je kleintje bijna niet wachten tot het Sinterklaas is? Met deze aftelkalender stempelkaart kunnen jullie alvast beginnen met aftellen! Stempel vanaf 5 november, elke dag een lieve kado stempel op de cirkeltjes en zie Sinterklaas steeds dichterbij komen. Ook kan hij/zij nadenken over welke kadootjes ze graag willen want er zit ook een verlanglijst-kaart bij!


KERST AFTEL STEMPELKAART SET
Kan je kleintje niet wachten tot het kerstmis is? Met deze aftelkalender stempelkaart kunnen jullie alvast beginnen met aftellen! Stempel vanaf 24/25 november, elke dag een lieve sneeuwvlok stempel op de cirkeltjes en zie kerst steeds dichterbij komen. Ook kan hij/zij nadenken over welke kadootjes ze graag willen want er zit ook een verlanglijst-kaart bij!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen