13-10-15

Tirzaworld

Ik ben de laatste tijd aan het kletsen geweest met Tirza van Tirzaworld & Tirzaworld Shop, over ons leven als freelance illustrators en een shop beginnen met je eigen producten. Ik ben op zulke momenten altijd zo dankbaar voor internet, anders hadden we elkaar nooit ontmoet. Het was fijn om ervaringen, ideeën en informatie met elkaar te delen.

Tirza heeft een stijl waar ik serieus jaloers op ben en natuurlijk heb ik haar gevraagd om mee te doen met de Pretty in Pink & Crazy Cat Lady agenda. Toen ze waren gedrukt, stuurde ze me een prinses kaartje, zo lief! Dus natuurlijk moest ik het ook even hier delen.Tip! Heb je een shop? Ze zijn ook verkrijgbaar voor wholesale. Nee, ik krijg niet betaald om dit te posten, ik vind haar werk gewoon echt leuk en wil het met de rest delen :)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen