04-11-15

Celebrate the little steps

Achter de schermen zijn Hanneke van Tangram Studio (en Kleine Kanjers) en ik al een tijdje bezig met mijlpaalkaarten voor prematuren en nu begint het echt 'echt' te worden! Binnenkort gaan de ontwerpen naar de drukker en de Celebrate the little steps website is alvast online. De kaarten zijn vanaf half November verkrijgbaar, kijk op de website voor de verkooppunten.

Een van mijn droombanen is ontwerpen voor kinderen in ziekenhuizen en dit komt er heel erg in de buurt, dus voor mij was dit zeker een droom-samenwerking! Daarnaast was het ook gewoon heel gezellig met Hanneke :)

MIJLPAAL KAARTEN
Wanneer je baby te vroeg is geboren, zullen jullie verschillende mijlpalen bereiken op weg naar huis; wanneer je baby één of twee kilo weegt, van de monitor af kan, hij uit de couveuse en naar een echte wieg verhuist en uiteindelijk natuurlijk wanneer hij naar huis mag. Met deze mijlpaalkaarten speciaal voor prematuren vier je ze allemaal! Versier het plekje van je baby in het ziekenhuis ermee, plak ze in je plakboek of stuur ze naar jullie dierbaren om hen te laten weten dat jullie kleintje weer een stapje verder is.Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen